Diensten

Schadeherstel

Autoschade is lastig en als het mee zit overkomt het u maar zelden. Na een aanrijding of bij inbraakschade aan uw auto zijn er ook tal van vragen. Schade kunt u niet voorkomen. Maar wij garanderen u echter wel dat, als u voor Ties de Tovenaar kiest, het ongemak tot het minimum beperkt zal blijven. Wij nemen graag uw zorg uit handen. Het gehele traject van schade intake tot en met het volledig herstellen van uw auto, wordt door ons verzorgd. Ties de Tovenaar, een geluk bij een ongeluk.Meld de schade bij ons​

U kunt de schade telefonisch doorgeven of u komt bij ons langs. Wij werken alleen op afspraak. In het weekend zijn wij gesloten.

Europees schadeformulier

 

In alle gevallen van autoschade moet u een Europees schadeformulier invullen, welke getekend moet worden door de beide betrokken partijen. Wij controleren samen met u of alle gegevens juist zijn ingevuld, en sturen uw schadeformulier naar de desbetreffende verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon. En zetten het gehele reparatie proces voor u in gang, en nemen al uw zorgen uit handen.

Breng de volgende dokumenten mee

- Kentekenbewijs deel 1 en 2
- Groene kaart
- Schadeformulier
- Rijbewijs

Special paint

​Flip flop kleuren veranderen van kleur elke keer als je om een auto loopt. Dus je auto lijkt elke keer weer een andere kleur te zijn.

 

Candy is een kleur die dieper en helder is waardoor de kleur echt tot zijn recht komt. Candy green (bijvoorbeeld) is een helder groene kleur die van heel licht tot donker blauwgroen verspoten kan worden, afhankelijk in welke verhouding het wordt gemixt. Meer lagen is een donkere kleur.

 

Flakes is een variant op de metallic kleuren die op veel auto's af fabriek al word gespoten. Flakes zijn groter dan metallicen waardoor ze meer opvallen. In sommige gevallen kan het zo gespoten worden dat als de auto in schaduw staat je niks ziet, maar zodra de zon erop staat zie je de glitters.

Wide body

Wide body's zijn de laatste tijd steeds meer in trek. Dit houdt in dat de carrosserie met enkele centimeters kan worden verbreed. Van een paar centimeter tot wel 6 á 7 centimeter.

 

Voor bijna elk merk auto is het mogelijk om een verbreding te maken.

© 2013 by Team Tovenaar. No animals were harmed in the making of this site.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now